به گزارش خبرنگار مهر، علی علامه زاده پنجشنبه شب در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان، استان هرمزگان را به عنوان محل تلاقی فرهنگهای مختلف معرفی کرد و اظهار داشت: در این استان مردم از گذشته های دور تاکنون با فرهنگها و رسوم مختلف در کنار یکدیگر زندگی کرده اند که نمونه این فرهنگ غنی در روزهایی همچون عاشورا ظهور می یابد.
وی در ادامه به "موقعیت خاص هنرهای عکاسی و فیلم در میان هنرهای هفت گانه" اشاره کرد و افزود: استان هرمزگان هم اکنون به جایگاهی رسیده که در زمینه هنر عکاسی حرفهای زیادی برای گفتن در این رشته هنری دارد و در زمینه فیلم نیز نشانه های امیدوار کننده ای از پیشرفت در این استان دیده شده است.
مشاور عالی استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بر پرداختن به هنر اصیل ایرانی تاکید کرد و بیان داشت : پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی همواره شیوه ها و اصول غربی در هنرهای مختلف همچون موسیقی در کشورمان ترویج می شد در حالی که موسیقی ایرانی حرفهای زیادی برای گفتن دارد و از اصالت خاصی برخوردار است.
علامه زاده تاکید کرد: هنر موسیقی اصیل ایرانی به هیچ وجه با دین و شرع اسلام مغایر نیست و ما باید به دنبال ترویج موسیقی اصیل و با غنای ایرانی در میان جوانان باشیم.
وی برگزاری جشنواره اردیبهشت را خوب توصیف کرد و گفت: این جشنواره قابلیت برگزاری در سطح بین المللی را نیز دارد و قطعا در این راستا تلاشهایی صورت خواهد گرفت.
وی در پایان عنوان کرد: استان هرمزگان در زمینه فرهنگ و هنر روز به روز پویایی بیشتری به دست آورده و این مسیر پیشرفت همچنان ادامه دارد.
نظر شما